Other Enter

Coproductie 2019

Other Enter is een voorstelling over artistieke participatie in het leven van anderen, in de lokale politiek, binnen onbekende gebieden, in de buurt.

Einat Tuchman - Other enter 16:9

Einat Tuchman wil de reis die ze de afgelopen jaren heeft gemaakt naar de verbijstering van haar buurt - Quartier Liberateurs in Molenbeek - overbrengen. Haar plan is om de vele verrassende, verrijkende, ontmoedigende, hoopvolle en hopeloze ontmoetingen die ze had, op te voeren en in beeld te brengen, waarbij ze probeert een artistiek project te ontwikkelen door sociale verschillen opnieuw samen te brengen. Ze wil op het podium een soort mindmap of een maquette maken van de verschillende ontmoetingen, concepten, gebeurtenissen, paradoxen, realisaties die ze tijdens dit lokale artistieke onderzoek heeft meegemaakt. Enerzijds wil Tuchman die situaties uitvoeren als getuigenis van een sociaal onderzoek. Anderzijds wil ze het publiek betrekken en samen met haar nadenken over enkele dilemma's over kunst en de sociale realiteit, inclusiviteit, verandering en Molenbeek.

Performers: Einat Tuchman, Doha Jaadi — Regie: Einat Tuchman — Dramaturgie: Tom Viaene (Gerardo Salinas) — Met steun van: KVS, Nadine, Buda Kortrijk, workspacebrussels

Kunstenaar

Residenties

16.09.2019 - 25.09.2019
workspacebrussels
15.04.2019 - 20.04.2019
workspacebrussels