openoffice: over budgettaire dramaturgie

Openoffice is een informele en gratis bijeenkomst voor kunstenaars en cultuurwerkers die actief zijn in de podiumkunsten in Brussel

openoffice 16:9

Elke eerste maandag van de maand komen we samen om ideeën en vragen te delen, kennis en ervaring uit te wisselen, en elkaar te leren kennen. Je bent welkom met al je vragen over de ontwikkeling en realisatie van artistieke projecten. Er zijn steeds enkele teamleden van de betrokken organisaties aanwezig om het gesprek te modereren of tips te geven.

Tijdens de laatste openoffice-sessie van dit seizoen geeft Luce Goutelle een inspirerende workshop over budgettaire dramaturgie.

Welke verhalen schrijven we in de budgetlijnen van een project? Wat schuilt er achter de cijfers? Wat hebben ze ons te vertellen, buiten hun veronderstelde rationaliteit? Hoe zit het met de verdeling van rijkdom? Hoe zit het met onzichtbaar werk? Of je nu al een budgettovenaar bent of nog steeds erg geïntimideerd door een spreadsheet - je bent van harte uitgenodigd om mee te doen.

De sessie vindt plaats op maandag 3 juni 2024 van 14 tot 17u bij Charleroi Danse / La Raffinerie, Manchesterstraat 21, 1080 Brussel.

Openoffice is een initiatief van Arts Management Agency, Caravan Production, Entropie production, Hiros, workspacebrussels en ZOO / Thomas Hauert, met steun van cultuurculture.be - Cultureel Samenwerkingsakkoord (Franse Gemeenschap en Vlaamse Gemeenschap), en geïnspireerd door Le bureau des Compagnies du Grütli (CH)

Details activiteit

Data
3.06.2024 | 14:00 - 17:00 Tickets

Duur
180 min.

Prijs
gratis

Locatie

Discipline

consulting network / knowledge sharing


Meer info

Andere toekomstige activiteiten