A Number of Contradictions, Ignorances and Oddities

Coproductie 2020

Een speelse vertelling over de sleutelmomenten uit het huwelijk van twee kunstenaars

Contradictions Kiem 20210930 Kathie Danneels 011

Op 3 augustus 2018 trouwden kunstenaars Kim Snauwaert en Anyuta Wiazemsky in het stadhuis van Gent, onder meer met als doel een verblijfsvergunning voor Anyuta te verkrijgen. Toen ze de voorwaarden voor een wettelijk huwelijk onderzochten, bleek een ervan het creëren van een ‘duurzame levensgemeenschap’. Maar wat betekent dat precies? Die vraag staat sindsdien centraal in het leven en werk van Kim en Anyuta. Toen de twee met elkaar trouwden, besloten ze om elke stap in het proces, van aanzoek tot huwelijksreis, nauwkeurig vast te leggen.

In A Number of Contradictions, Ignorances and Oddities blikken de twee kunstenaars terug op het traject dat ze samen hebben afgelegd. De voorstelling is een speelse vertelling die meandert langs de sleutelmomenten uit hun huwelijk, de weg ernaartoe en de toekomst. Zo laten de makers je binnenkijken in hun dagelijks leven en hun artistieke praktijk, die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en de persoonlijke invulling vormen van hun duurzame levensgemeenschap.

Van en met: Kim Snauwaert & Anyuta Wiazemsky Snauwaert — Dramaturgie: Charlotte Vanden Eynde — Licht: Henri Emmanuel Doublier — Geluid: Peter Connelly — Kostuums: Jivan van der Ende — Scenografie: Leontien Allemeersch — Techniek: Pieter Desmet — Muziek video: Lester Arias Viczuna — Video: Sarah Lederman & Jimmy Hendrickx — MUA: Griet Bovijn — Productie: workspacebrussels — Coproductie: workspacebrussels, Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond — Met dank aan: De Grote Post, Vooruit, BUDA, CAMPO & Gouvernement — Met de steun van: de Vlaamse Gemeenschap
Open Studios 2023 16:9

Open Studios XL

Deze activiteit is onderdeel van Open Studios XL, een driedaags programma met voorstellingen, try-outs en workshops op het snijvlak van dans, performance, theater en installatiewerk.

Details activiteit

Data
23.04.2022 | 20:30 - 21:30 Tickets

Duur
60 min.

Prijs
€ 19 / 16 / 13* / 10 / 7

Locatie

Kaaistudio's (Brussel)


Discipline

theater
in het Engels


Meer info

deel van Open Studios XL

Andere toekomstige activiteiten