I think we need to talk (try-out)

Coproductie 2021

Een interactieve voorstelling met veel wol en weinig woorden

Collectief Eland - I think we need to talk - try-out 16:9

I think we need to talk is een interactieve voorstelling met veel wol en weinig woorden van het Gentse Collectief Elan(d) en Manoeuvre. Je wordt uitgenodigd om een plek te zoeken in het roze wollen universum dat zich voor je ogen ontrolt. In deze collectieve ervaring brei je letterlijk mee aan een verhaal over verbinding.

De dag voor het toonmoment kun je deelnemen aan een open atelier waarin samen wordt gevingerhaakt aan kostuums, decor of draad. Deelnemers aan de workshop vinden soms een plek en rol in de performance. Wat Collectief Elan(d) tijdens Open Studios XL presenteert is een work in progress. Ze laten zien waar ze staan in hun onderzoek en nodigen het publiek uit om mee te stappen in hun proces.

Video teaser

Vooronderzoek in de binnenstad van Brussel, tijdens de Corona-editie van de Open Studios in april 2021

Collectief Eland - I think we need to talk - workshop 16:9

Interesse in het open atelier?

Welkom in de Kaaistudio's op 21.04.2022 van 16:30 tot 18:30

Van en met: Katrijn De Cooman, Chloé Geers (vooronderzoek), Carli Gellings & Jitse Huysmans — Spel: Katrijn De Cooman & Jitse Huysmans — Coaching: Benjamin Vandewalle & Seppe Baeyens — Muziek: Hans Beckers - Productie & Cocreatie: Collectief Elan(d) & Manoeuvre — Coproductie: workspacebrussels, C-Takt, Voo?uit, BUDA, DURF2030, 30CC & STUK — Met steun van: Stad Gent & de Vlaamse Overheid — Met dank aan: De Grote Post, KAAP, De Brakke Grond, De Veerman, hetpaleis, CAMPO en alle passanten en deelnemers tijdens try-outs en open ateliers — Foto’s: Collectief Elan(d), KAAP & Heleen De Mol — Film: Kristina Ghanicheva & Ward D’hoore
Open Studios 2023 16:9

Open Studios XL

Deze activiteit is onderdeel van Open Studios XL, een driedaags programma met voorstellingen, try-outs en workshops op het snijvlak van dans, performance, theater en installatiewerk.

Kunstenaar

Details activiteit

Data
22.04.2022 | 19:00 - 20:00 Tickets

Duur
60 min.

Prijs
€ 4

Locatie

Kaaistudio's (Brussel)


Discipline

installatie / performance


Meer info

in het kader van Open Studios XL

Andere toekomstige activiteiten