Blue Skies Forever

In een dromerige, associatieve voorstelling zoekt buren naar een manier om deze figuren te verbeelden, uit te beelden, te ontleden en te verbinden. Met gevoel voor abstractie en humor springen ze telkens weer in hun kleren.

Buren blue skies forever c joeri thiry stuk 1

In 2016 vuurt Beyoncé haar videoclip Hold up op de wereld af. Die vertoont wel erg veel gelijkenissen met het videowerk Ever is Over All van Pipilotti Rist uit 1997. Gefascineerd door de verschillende vrouwbeelden in de video’s gaat buren aan de slag met de twee figuren uit Ever is Over All: Dorothy, naar the Wizard of Oz, en de agente Officer. De clichés die de representaties van de vrouw ook nu nog overheersen, lichten de jonge makers van buren speels het voetje.

Van en met: Melissa Mabesoone & Oshin Albrecht (buren) — Third eye: Charlotte Van Den Eynde — Stemcoach: Jakob Ampe — Muziek en Geluid: buren & Benjamin Dousselaere & Ferre Marnef — Setontwerp: buren & Dominiek Colpaert — Licht: Frouke Van Gheluwe & Ezra Veldhuis — Met de steun van: de Vlaamse Gemeenschap, STUK, Vooruit, De Brakke Grond, wpZimmer, Gouvernement, CC Scharpoord

Kunstenaar

Details activiteit

Data
17.01.2022 | 18:00 - 19:00 Tickets

Duur
50'

Prijs
€7-€14


Discipline

Performance in het Engels


Meer info

Onderdeel van Festival Amiens

Tickets & Info

Andere toekomstige activiteiten