Slime (try-out)

Een spannende verkenning van de relatie tussen tactiliteit en technologie

Anastasia Guevel Slime 02 André Chapatte

In deze korte preview van Anastasia Guevels nieuwe solo ontstaat een plastische, bijna erotische symbiose tussen de performer op scène en haar digitale alter-ego. Met haar nek verstrengeld in de kabels van haar koptelefoon en haar lichaam ingeplugd in een computer, verdrinkt ze haast in de slijmerige substantie die uit haar eigen rug vloeit. Ze probeert te zwemmen maar niets lijkt haar aan de oppervlakte te kunnen houden.

Ze zinkt vredig naar de diepte, met in de verte een stem vol vragen: Heb je een voorkeur voor je linkerhand of je rechterhand? Welke emoticon doet je aan je moeder denken? Heb je ooit seks gehad met een computer? Wat is dat trillende gevoel in je zak? Slime is een spannende verkenning van de relatie tussen tactiliteit en technologie in post-digitale tijden.

Concept & choreografie: Anastasia Guevel – Geluid: Nadia Bonneau – Dramaturgie: Estelle Le Nestour – Fysieke training: Agathe Thevenot – Coproductie: Charleroi-Danse & Bâtard – Residentiesteun: workspacebrussels, BUDA, Studio Thor
Open Studios 2023 16:9

Open Studios XL

Deze activiteit is onderdeel van Open Studios XL, een driedaags programma met voorstellingen, try-outs en workshops op het snijvlak van dans, performance, theater en installatiewerk.

Kunstenaar

Details event

Data
21.04.2022 | 19:30 - 20:30 Tickets
22.04.2022 | 20:30 - 21:30 Tickets

Duur
60 min. (incl. feedbacksessie)

Prijs
€ 4

Locatie

Kaaistudio's (Brussel)


Discipline

performance / try-out


Meer info

deel van Open Studios XL

Andere toekomstige events